POSEBNA PRVOMAJSKA PONUDBA, ki vam omogoča RAZVAJANJE NA OTOKU VIRU v apartmajih Dragica do 6 oseb.

 

MOŽNOST NOČITVENIH PAKETOV:

  • 25.4 - 27.4  za 2 osebe v vrednosti    90€  (2x nočitev)
  • 28.4 - 30.4  za 2 osebe v vrednosti    90€  (2x nočitev)
  •   1.5 -   3.5  za 2 osebe v vrednosti    90€  (2x nočitev)
  • 26.4 -   2.5  za 2 osebe v vrednosti  190€  (6x nočitev)
  • 25.4 - 27.4  za 4 osebe v vrednosti   180€  (2x nočitev)
  • 28.4 - 30.4  za 4 osebe v vrednosti   180€  (2x nočitev)
  •   1.5 -   3.5  za 4 osebe v vrednosti   180€  (2x nočitev)
  • 26.4 -   2.5  za 4 osebe v vrednosti   380€  (6x nočitev)

 

OTROCI:

  • do 3. leta bivajo BREZPLAČNO,
  • do 12. leta imajo -50% popust.

 

 

 

KONTAKTNA OSEBA:

068 616 059 (Aleš)

 

O APARTMAJIH DRAGICA:

Omogočamo vam počitnikovanje na otoku Viru v prostornih apartmajih za do 6 oseb. Samostojni apartma ima 72m2, ter je sestavljen iz kuhinje, kopalnice in terase. Je sodobno opremljen, prenovljen, zato je bivanje v njem udobno, sproščeno in brez skrbi.
 
Opremljenost apartmaja:
- klima, internet, televizija,
- hladilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj,
- aparat za kavo, žar,
- parkirišče
 

SLIKE APARTMAJA:

 

 

LOKACIJA:

Apartmaji ležijo v mestu Vir, 170 m od plaže Jadro. Apartma imajo direktni pogled na plažo Jadro, Dugi otok, Zaton in Privlako. Plaža Jadro je v centru mesta Vir v letu 2014 dobila tudi laskavo priznanje, saj se je uvrstila med 20 najlepših plaž na Jadranu.

 

SLIKE LOKACIJE OTOKA IN HIŠE:

 

 

ATRAKTIVNOSTI V OKOLICI:

V bližini apartmajev Dragica ob plaži Jadro in mestu Vir se nahajajo številne restavracije, trgovine in tržnica. Turist biro in občina Vir, vsako leto poskrbijo za pestro dogajanje na otoku Viru, tako glede zabave v večernih urah, poskrbljeno je za dogajanje preko dneva, animacije za odrasle in otroke. V času sezone občina Vir organizira Virsko ljeto, to je vsako dnevno dogajanje na terasi Kotarina, ali pred občinsko upravo.
 
Poskrbljeno je tudi za šport, pred in po sezoni so organizirane kolesarske dirke na kolesarski stezi okrog otoka in do Zadra. Predsezono in po sezono priporočamo za ljudi, ki ljubijo mir, sprehode in kolesarjenje. Glavno sezono priporočamo za družine in ljudi željne morja , sonca in zabave.
 
V okolici otoka Vir se najdejo tudi mnoge zanimivosti, saj le ta leži v zadrskem zaledju v neposredni bližini Paga in starega meseca Nin. Od Zadra oddaljen približno 30 km, od kopnega pa ga deli približno 300 m širok preliv Privlački gaz, čez katerega vodi most. Ime je dobil po številnih podzemnih izvirnih voda in je znan po čistem morju. V njegovi bližini si lahko ogledate turistične znamenitosti, denimo nacionalni park Kornati, Paklenica, zdravilno blato v Ninu, Zaton, slapove Krke in drugo. Največji znamenitosti otoka so rdeče stene ob obali in s školjkami posejan otoček Virič.
 
 
KARTE OTOKA Z ATRAKTIVNOSTMI:
 
 
KARTE OTOKA Z KOLESARSKIMI IN PEŠPOTMI:
Go to top